The 2-Minute Rule for نویسندگان بزرگ

کتاب یکی از اصلی‌ترین منابع اطلاعات و افزایش دانش انسان‌هاست. در طول تاریخ افراد زیادی آمده و رفته‌اند اما یک چیز از آن‌ها به جای مانده و آن کتاب است. پس برای رسیدن به هرچیزی می‌توان به کتاب اعتماد کرد.

بر سر این‌که اولین بار ژانر علمی-تخیلی در ادبیات با چه کتابی شروع شد، بحث‌ها فراوان است. عده‌ای هستند که نگاهی تاریخی دارند و از حماسه گیل‌گمش، یکی از اولین روایت‌های مکتوب بشر به‌عنوان شروع ژانر علمی- تخیلی نام می‌برند. عده‌ای دیگر بنا به تعریف دانشنامه آکسفورد، به حضور رسمی ژانر علمی-تخیلی استناد می‌کنند و تولد آن را از سال ۱۹۲۰ می‌دانند. این در حالی‌ است که آثار زیادی در زیرژانر‌های متفاوت (به تعبیر امروز) علمی-تخیلی از سفرهای گالیور گرفته تا «ماشین زمان» اچ.

اگر به ژانر ترس در کنار تخیل علاقه‌مند هستید، این کتاب می‌تواند یک انتخاب درست باشد. داستان دانشمندی به نام فرانکشتاین که از اجساد برای خود موجودی عجیب و زشت ساخت تا با عبور جریان الکتریکی او را زنده کند. بعد از مدتی این موجود دست‌ساز از کنترل خارج می‌شود و قصه‌ی این کتاب را رقم می‌زند.

این کتاب در حقیقت متن مشهورترین سخنرانی ژان پل سارتر است که در سال ۱۹۴۵ در پاریس اتفاق افتاد. چون کتاب متن سخنرانی است و سارتر تلاش کرده در سخنانش مفاهیم اگزیستانسیالیسم را به زبان ساده بیان کند، نباید اجازه بدهید اسم کتاب باعث وحشتتان بشود.

هشتمین نمایشگاه آنلاین دیجی‌کالا با عنوان قفسه‌های دوست‌داشتنی از ۱۷ اردیبهشت تا ۶ خردادماه برگزار می‌شود که در آن بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب تا ۸۰ درصد تخفیف به دوستداران کتاب عرضه می‌شوند.

او به همراه جی. آر. آر. تالکین، نویسنده‌ی محبوب «ارباب حلقه‌ها»، گروه داستان‌خوانی در آکسفورد را شکل داد.

کانت هم جزو فیلسوفانی بود که به پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و افکار او علاقه‌ی زیادی پیدا کرد.

شاید برای بسیاری از طرفداران پروپاقرص این ژانر هم جالب باشد که با اولین جرقه‌های پدید آمدن سبکی جدید در کتاب خواندن (که آن روزها تنها رسانه و همزمان وسیله سرگرمی و کسب علم بود) آشنا شوند و ketab-gardoon.ir با دنبال کردن ادامه‌ی مطالب در دیجی‌کالا مگ به امروز برسند.

در این بخش، به دوران طلایی کتاب‌های علمی-تخیلی رسیده‌ایم؛ دوران طلایی با ظهور مثلث طلایی معروفش.

این هم از جذابیت‌های دنیای علمی-تخیلی است که نویسنده‌ی یکی از اولین کتاب‌های این ژانر یک زن است: مری شلی. «فرانکشتاین» در اوایل قرن نوزده میلادی تالیف شده و در آن دوره بیشتر اولین‌ها به مردان اختصاص داشته و حتی زنانی که داستان می‌نوشته‌اند، در اوایل کار خود و گاهی تا انتها با اسم مستعار مردانه قلم می‌زده‌اند اما مری شلی با خلق داستان «فرانکشتاین» اسم خودش را روی جلد آورد و نه‌تنها از اثرش استقبال شد، بلکه دریچه‌های تازه‌ای را هم روی ادبیات ژانری گشود.

صحنه‌ای از فیلم فرانکشتاین (۱۹۳۱) به کارگردانی جیمز ویل با اقتباسی آزاد از رمان مری شلی

اگر مری شلی را مادر ادبیات علمی-تخیلی بدانیم، باید ژول ورن را هم به‌عنوان پدر این ژانر بشناسیم! در اواسط قرن نوزده ژانر نوپای علمی-تخیلی که البته در آن دوران هنوز حتی اسمی هم نداشت، با آثار ژول ورن به اوج خود می‌رسد. ژول ورن «سفر به مرکز زمین» (با نام «سفر به اعماق زمین» هم ترجمه شده) را در روزگاری نوشت که بحث‌های علمی درباره هسته‌ی زمین داغ بود و دانشمندان با یقین فرضیه‌ی توخالی بودن زمین را رد کردند. این کتاب هم درباره دانشمندی است که این‌بار با برادرزاده‌ی نوجوان خود (شاید به همین علت است که این کتاب را مناسب رده سنی نوجوان خوانده‌اند) به ماجراجویی می‌پردازد.

۰۹:۱۴ ۹ میگن ببین طرف چی میگه نه اینکه کی میگه، بنظرم حتما نیاز به خوندن کتاب جامعه شناسی دارید.

مجموعه داستان هری پاتر نامی آشنا برای نوجوان‌های امروزی است که همواره در لیست پرفروش‌ترین‌ها قرار دارد. شخصیت اصلی این کتاب که هری نام دارد پسر بچه‌ای هفت ساله است که خواسته و ناخواسته در داستان هر کتاب، درگیر یک اتفاق می‌شود و برای مرگ و زندگی می‌جنگد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *